DELILNIKI

Delilnik

Delilnik WHE5 je dvotipalna naprava, ki ima 5-mestni LCD zaslon in je proizvedena tako, da omogoča uporabniku natančen pregled lastne porabe toplotne energije. Naprava je proizvedena brez gumbov, saj se podatki izmenjujoče, ciklično v približno 5 sekundnem intervalu, prikazujejo na zaslonu delilnika ves čas trajanja življenjske dobe baterije. Delilnik je naprava, izdelana skladno s SIST EN 834, napaja pa jo baterija z življenjsko dobo 10 let. Proti nepooblaščenim posegom je naprava zaščitena z varovalno plombo.

 

 

Montaža delilnika

         

 

Montaža delilnika WHE5 se izvede na posamezen radiator neodvisno od tipa radiatorja (rebrasti, ploščati, lestev, …). je tudi idealna zamenjava za starejše modele delilnikov. Namesti se lahko na starejše modele podnožij delilnikov, saj obdelani nosilni aluminijasti profil z luknjami ustreza skoraj vsem razporeditvam pritrdilnih vijakov, kar pomeni, da slednjih ni potrebno odstraniti in ponovno privariti.

Daljinsko odčitavanje

Sistem centralnega odčitavanja merilnikov, je vodilni sistem radijske tehnologije na trgu.  Vsa odjemna mesta  v gospodinjstvih lahko merimo z merilnimi  napravami, izmerjene vrednosti pa brezžično prenesemo v centralne enote sistema. Zahvaljujoč nenehni izmenjavi podatkov med napravami, ima vsaka izmed centralnih enot shranjene vse podatke o porabi, kar pomeni, da so vsi podatki vedno dosegljivi, le te pa lahko pridobimo iz centralnih enot preko različnih vmesnikov.